Seniorenwoning huren in Weststellingwerf

Bent u op zoek naar een seniorenwoning of seniorenappartement in de gemeente Weststellingwerf? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij verhuren verschillende woningen voor senioren/ouderen.

Geschikte woningen en appartementen voor senioren en 65-plussers

De Nederlandse bevolking is langzaam maar zeker aan het vergrijzen: het aandeel 65-plussers neemt de komende jaren verder toe. Daarnaast wonen steeds meer ouderen langer thuis. Er is daardoor veel vraag naar levensloopbestendige woningen en seniorenwoningen. In zo’n woning kunt u lang, veilig en comfortabel thuis blijven wonen.

Woningaanbod voor ouderen

Onze seniorenwoningen zijn bestemd voor mensen vanaf 55 jaar en/of mensen met een beperking. Ze zijn geschikt voor mensen die wat minder mobiel zijn, maar wel zelfstandig willen/kunnen wonen. Ze zijn vaak gelijkvloers en hebben brede gangen en deurposten. Handig voor als u een rollator heeft, of in een rolstoel zit.

Wonen in Weststellingwerf

Weststellingwerf is een aantrekkelijke gemeente in de mooie zuidoosthoek van Friesland. Met rust en ruimte, maar ook met dynamiek. Onze seniorenwoningen bevinden zich vooral in de grotere kernen binnen de gemeente Weststellingwerf, namelijk in Wolvega en in Noordwolde. Dus vlak bij allerlei winkels en voorzieningen, bijvoorbeeld op het gebied van zorg, cultuur en sport.

Meer weten over het huren van een seniorenwoning?

Wilt u een seniorenwoning of seniorenappartement huren in Weststellingwerf? Voor vragen, opmerkingen of advies belt u ons via tel.nr. 0561 – 61 38 15. Of u vult het contactformulier op deze website in. Wij nemen dan graag contact met u op. U kunt ook direct ons woningaanbod bekijken (elke twee weken komt een nieuwe selectie online).