Huren in Blesdijke?

Bent u op zoek naar een huurwoning in Blesdijke? Blesdijke dankt zijn naam aan het riviertje De Blesse, dat vanuit Drenthe/Overijssel haar regenwater in de Linde loosde. Het is een oud en agrarisch dorp met een kleine 500 inwoners. Het dorp heeft vroeger veel veen vergraven. Het dorp ligt in een bosrijk gebied en was in vroeger jaren een dorp waar de toenmalige bevolking van Steenwijk graag haar kapitaal belegde.

Huurwoningen in Blesdijke

Een keer per twee weken bieden wij de te huren woningen in Blesdijke aan via onze website en via de woonkrant. U kunt op twee manieren reageren wanneer u wilt huren in Blesdijke:

  1. Via de website òf
  2. Door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Wilt u een woning huren in Blesdijke?

Een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn van Woningstichting Weststellingwerf.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets