Huren in Scherpenzeel?

Bent u op zoek naar een huurwoning in Scherpenzeel? Een van de oudste dorpen van de Grote Veenpolder van Weststellingwerf is Scherpenzeel met zo’n 420 inwoners. Het is een streekdorp waarvan de verdiensten moeten komen uit het boerenbedrijf. Het dorp heeft altijd een zekere welvaart gekend dankzij de verveningen. Ook het culturele en verenigingsleven is hier altijd bijzonder sterk geweest. Dus gaat u huren in Scherpenzeel, dan is er altijd wat te doen!

Een huis huren in Scherpenzeel

Een keer per twee weken bieden wij de te huren woningen in Scherpenzeel aan via onze website en via de woonkrant. U kunt op twee manieren reageren wanneer u wilt huren in Scherpenzeel:

  1. Via de website òf
  2. Door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Wilt u een woning huren in Scherpenzeel?

Een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn van Woningstichting Weststellingwerf.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets