Huren in Noordwolde?

Bent u op zoek naar een huurwoning in Noordwolde? Het Noordwolde van nu heeft goede voorzieningen en een modern winkelbestand. De scholen zijn allemaal goed bereikbaar op de fiets of met het openbaar vervoer. De natuur rondom het dorp is indrukwekkend. Het uitgebreide gebied de Spokedam, met het meer de Spokeplas, is een zeer geliefde recreatieplek. Het is er heerlijk zwemmen in het heldere water dat wordt gezuiverd door de onderliggende bronnen.

Huurwoningen in Noordwolde

Een keer per twee weken bieden wij de te huren woningen in Noordwolde aan via onze website en via de woonkrant. U kunt op twee manieren reageren wanneer u wilt huren in Noordwolde:

  1. Via de website òf
  2. Door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Wilt u een woning huren in Noordwolde?

Een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn van Woningstichting Weststellingwerf.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets