Huren in Nijeholtpade?

Bent u op zoek naar een huurwoning in Nijeholtpade? In een bosrijke omgeving, tussen Wolvega en Oldeberkoop, ligt Nijeholtpade met ruim 400 inwoners. Net als Oldeholtpade bestaat Nijeholtpade al eeuwen en is ook hier een kerk uit de zestiende eeuw te vinden.

Ondanks de beperkte omvang van het dorp is het multifunctionele centrum de spil van de vele activiteiten die vooral door de diverse plaatselijke verenigingen worden georganiseerd, van biljart tot yoga en van vergaderingen tot familiefeesten. Ook de school en de korfbalvereniging hebben een prima plek in het multifunctionele centrum.

Huurwoningen Nijeholtpade

Een keer per twee weken bieden wij de te huren woningen in Nijeholtpade aan via onze website en via de woonkrant. U kunt op twee manieren reageren wanneer u wilt huren in Nijeholtpade:

  • Via de website òf
  • Door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Wilt u een woning huren in Nijeholtpade?

Een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn van Woningstichting Weststellingwerf.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets