U bent op zoek naar huuraanbod in Friesland?

Benieuwd naar het huuraanbod in Friesland? Bekijk wat de mogelijkheden zijn van het huren woningen en – appartementen op onze huur-pagina.

Huuraanbod Friesland

Op de pagina actueel huuraanbod vindt u een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn in de Friese gemeente Weststellingwerf. Bent u geïnteresseerd in een woning uit het huuraanbod, dan kunt u via Woningbezit de woning opzoeken en vervolgens de locatie van het huis en de plattegrond van de woning bekijken. U kunt direct reageren op de beschikbare woningen zonder ingeschreven te staan bij Woningstichting Weststellingwerf.

Reageren op woning of appartement uit het huuraanbod

Een keer per twee weken bieden wij het huuraanbod aan via onze website, maar ook via de woonkrant . U kunt op twee manieren reageren op de aangeboden woningen:
1) via de website òf
2) door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Elke twee weken wordt het huuraanbod in onze Friese dorpen geupdate en komt er weer een nieuwe selectie huurwoningen beschikbaar.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets