Woning huren in Friesland

Wilt u een woning huren in Friesland? Overweeg dan ook eens om een huurwoning in Weststellingwerf te betrekken. Deze natuurrijke gemeente ligt in de mooie zuidoosthoek van Friesland en grenst hiermee direct aan Drenthe en Overijssel. Met ruim 26.000 inwoners, verspreid over 26 dorpen, mag deze gemeente als populair woongebied worden bestempeld.

Wonen in Weststellingwerf

Weststellingwerf mag zeker niet op uw optielijstje ontbreken, wanneer u op zoek gaat naar meer informatie over een woning huren in Friesland. Een huis huren in Weststellingwerf is namelijk zeer aantrekkelijk. De regio biedt een ruim aanbod van voorzieningen. Zo kunt u in de gemeente Weststellingwerf tientallen scholen, sportverenigingen en zorgvoorzieningen vinden.

Wilt u een winkel bezoeken in Weststellingwerf? Dan hoeft u niet te zoeken! In de grotere plaatsen binnen de gemeente (Wolvega en Noordwolde) vindt u alles wat u nodig heeft. In de kleine dorpen kunt u bovendien terecht voor bijzondere (streek)winkels.

Snel een woning huren in Friesland?

Wilt u een woning huren in Friesland, maar heeft u niet tijd voor een lange zoektocht vanwege een nieuwe baan of verandering in uw gezinssamenstelling? Woningstichting Weststellingwerf heeft een groot aanbod huurwoningen in Friesland waarvan elke 2 weken enkele weer beschikbaar komen voor nieuwe huurders. U kunt direct reageren op ons woningaanbod zonder ingeschreven te zijn bij ons.

Aanbod huurwoningen Friesland

Het grootste woningaanbod van onze woningstichting staat in de hoofdplaats van Weststellingwerf, namelijk Wolvega (rond de 2.000 woningen). De overige 800 woningen zijn verdeeld over 14 andere dorpen in de gemeente Weststellingwerf

Ons woningbezit is zeer gevarieerd en omvat betaalbare woningen voor gezinnen, starters, alleenstaanden, ouderen en jongeren.

Meer weten over woning huren in Friesland?

Bent u nieuwsgierig naar de huurmogelijkheden in Friesland? Neem dan contact met ons op of bekijk direct ons woningaanbod.