Huren in Steggerda?

Bent u op zoek naar een huurwoning in Steggerda? Steggerda, met in totaal meer dan 1.000 inwoners, ligt ongeveer een kilometer ten oosten van De Blesse. Rondom de voormalige zuivelfabriek zijn woningen gebouwd en er hebben zich enkele bedrijven gevestigd. Ook in sportief opzicht is het een actief dorp. Qua oppervlakte en inwoners is Steggerda een van de grotere dorpen van de gemeente. Steggerda heeft zelfs twee dorpskernen, te weten Steggerda kerk en Steggerda vaart.

Huurwoningen in Steggerda

Een keer per twee weken bieden wij de te huren woningen in Steggerda aan via onze website en via de woonkrant. U kunt op twee manieren reageren wanneer u wilt huren in Steggerda:

  1. Via de website òf
  2. Door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Wilt u een woning huren in Steggerda?

Een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn van Woningstichting Weststellingwerf.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets