Woningstichting Friesland

Woningstichting Weststellingwerf is een woningstichting in Friesland en verhuurt en onderhoudt ruim 2800 woningen, verdeeld over 15 dorpen, allemaal in de gemeente Weststellingwerf. De grootste delen van ons woningbezit staan in Wolvega (rond de 2.000 woningen), de hoofdplaats van de gemeente, en in Noordwolde (een kleine 600 woningen), dat in grootte het tweede dorp van de gemeente is.

Het woningbezit is zeer gevarieerd en omvat betaalbare woningen voor gezinnen, starters, alleenstaanden, ouderen en jongeren. Ook in de koopsector zijn wij actief.

Klant is koning bij Woningstichting in Friesland

Bij ons geldt nog steeds dat de klant (u dus) koning is. U bent bij ons dan ook gegarandeerd van veel woonplezier: Woningstichting Weststellingwerf, waar woonwensen werkelijkheid worden.

Huren bij Woningstichting in Friesland

Het is mogelijk om via Woningstichting Weststellingwerf een huis te huren. Woningstichting Weststellingwerf biedt een keer per twee weken huurwoningen beschikbaar, ook in Wolvega, via de website of via de woonkrant. Om een huurwoning te bemachtigen kunt u via de website reageren of de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ invullen en opsturen. U mag de woonkeuzebon uiteraard ook bij ons brengen als u in deze gelegenheid bent.