Huurwoning Wolvega

Heeft u een huurwoning in Wolvega en huurt u bij WST Weststellingwerf? Of wilt u graag een huurwoning in Wolvega huren? Voor deze en andere huur vragen zijn wij u graag van dienst!

Huren in Wolvega

Bent u op zoek naar een huurwoning in Wolvega? Wolvega is een fijne en gezellige plaats om te wonen en heeft voor ieder wat wils. Naast een winkelcentrum kunt u hier ook verschillende supermarkten en andere winkels vinden. Ook heeft Wolvega de grootste woonboulevard van Noord-Nederland en zijn er veel cafés en eetgelegenheden waar u een drankje kunt nuttigen of kunt eten.

Huurwoning Wolvega gezocht

Het is mogelijk om via Woningstichting Weststellingwerf een huis te huren. Woningstichting Weststellingwerf biedt een keer per twee weken huurwoningen beschikbaar, ook in Wolvega, via de website of via de woonkrant. Om een huurwoning te bemachtigen kunt u via de website reageren of de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ invullen en opsturen. U mag de woonkeuzebon uiteraard ook bij ons brengen als u in deze gelegenheid bent.

Huurwoning Wolvega via WST Weststellingwerf

Huurt u al een huurwoning in Wolvega via WST Weststellingwerf? Dan kunnen wij u uiteraard helpen bij vragen, opmerkingen of calamiteiten die relevant zijn voor de huurwoning en het huren.  U kunt contact opnemen door te bellen naar 0561 – 61 38 15 of ons contactformulier in vullen. Huurders van WST Weststellingwerf hebben ook toegang tot de omgeving mijnthuis. Hier kunt u ook voor vragen of opmerkingen terecht.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets