Huren in De Blesse?

Bent u op zoek naar een huurwoning in De Blesse? Dit dorp met bijna 900 inwoners is snel gegroeid in de tijd dat het aan het oude tracé van de snelweg tussen Zwolle-Leeuwarden lag. Het eerste huis dat er werd gebouwd moet een herberg zijn geweest, die de reiziger onderdak en verzorging bood.

In vervlogen tijden moesten reizigers nog met een veerpont de Linde oversteken om hun reis te kunnen vervolgen. Nu ligt er aan de oostkant van het dorp de snelweg de A32 en wordt de grote verkeersstroom om het dorp heen geleid. De rust die er heerst maakt het dorp tot een plaats waar het prettig wonen is.

Huurwoningen De Blesse

Een keer per twee weken bieden wij de te huren woningen in De Blesse aan via onze website en via de woonkrant. U kunt op twee manieren reageren wanneer u wilt huren in De Blesse:

  1. Via de website òf
  2. Door de woonkeuzebon in ‘Huren en Wonen Nu’ in te vullen en op te sturen of langs te brengen.

Wilt u een woning huren in De Blesse?

Een overzicht van de woningen die vrijkomen of al beschikbaar zijn van Woningstichting Weststellingwerf.

Open huis 8 oktober 2022

Op 8 oktober van 10.00 - 15.00 uur houden we ‘open huis’ voor onze huurders. We laten hier graag zien wat ons werk is en hoe we dat doen. U hoort bijvoorbeeld over sloop- en nieuwbouwprojecten waar we mee bezig zijn. En er is een informatiemarkt. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook muziek en een hapje en een drankje voor iedereen. Kortom: er is van alles te zien en te doen, voor jong en oud!

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets