Ik heb een huis

U huurt een woning van Woningstichting Weststellingwerf. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Elke dag opnieuw. Zodat u goed kunt wonen (waarbij 'goed wonen' meer is dan het hebben van een goede woning).

Actueel  

Er zijn geen actuele nieuwsberichten.
Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Verzekeringen

Wij willen graag dat u fijn en zorgeloos woont. Daarom hebben wij voor onze huurwoningen een opstalverzekering afgesloten voor schade aan de woning, bijvoorbeeld als gevolg van brand en storm. Die verzekering dekt echter niet de schade aan uw inboedel en ook geen gevolgschade (bijvoorbeeld waterschade aan uw houten vloer). We raden u aan om zelf uw inboedel te verzekeren tegen inbraak-, brand- en waterschade. Om het u makkelijk te maken, hebben wij een arrangement gesloten met Rabobank De Stellingwerven waarmee u zich extra voordelig kunt verzekeren.

Korting
Het arrangement met Rabobank de Stellingwerven biedt u een extra korting van 10% boven op de standaard pakketkorting. Dit betekent dat de korting kan oplopen tot maar liefst 22%. De korting geldt exclusief voor huurders van Woningstichting Weststellingwerf en geldt voor alle schadeverzekeringen binnen de Interpolis Alles in één Polis.