Ik heb een huis

U huurt een woning van Woningstichting Weststellingwerf. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Elke dag opnieuw. Zodat u goed kunt wonen (waarbij 'goed wonen' meer is dan het hebben van een goede woning).

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Dienstverlening

Dienstverlening en klantgericht werken nemen binnen onze organisatie een belangrijke plaats in. In de praktijk betekent dit dat wij elke dag weer een optimale service willen verlenen als het gaat om het onderhoud, de verhuur en de verkoop van woningen. Bij ons geldt nog steeds dat de klant koning is. Als ‘tegenprestatie’ verwachten wij van onze huurders dat zij de woning netjes bewonen en deze bij een verhuizing in goede staat achterlaten.

KWH-huurlabel
Woningstichting Weststellingwerf is KWH-huurlabelhouder. KWH staat voor Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector. Dat we het label hebben gekregen betekent dat we als corporatie voldoen aan de kwaliteitseisen voor alle woondiensten die een corporatie biedt. Deze eisen bestaan uit leveringsvoorwaarden en normen, die na het verkrijgen van het label eens in de zoveel tijd door KWH worden gemeten om te bepalen of de dienstverlening nog aan de gestelde eisen voldoet. Dat houdt ons scherp!