Actueel Koploper Huurdersoordeel en Bedrijfslasten


lees verder

Type Forsythia, 4 vrijstaande woningen

Op ruime kavels met tuinen, staan de vier vrijstaande woningen tussen de halfvrijstaande woningen. Ruisende beukenhagen aan de voorkant, mooi bij de groene laan aansluitend roodgele bakstenen en opvallende raampartijen met brede vensters zowel op de begane grond als op de eerste etage. Elegante details zijn de drie lichte lijnen die vanuit de ramen rondom de gevel lopen. Het schilddak met riante overstekken en de riante oprit maken het geheel af.

Via de antraciet geschilderde voordeur met een langwerpig smal raam betreedt u de knusse hal. Hier vindt u het toilet, een praktische garderobenis, de trap naar de eerste etage en toegang naar de c-vormige woonkamer die behalve licht vooral riant is. De open structuur, benadrukt het karakter van de woning: hier woont en leeft u intens samen. De erker in de voorgevel zorgt voor extra leefruimte en lichtinval, wat de hoge ramen in de zijgevels en tuindeuren in de achtergevel verder versterken. Ook vormen de tuindeuren een naadloze overgang tussen woning en tuin. Een optimale combinatie van het comfortabele binnenleven en het ultieme buitengevoel.

De vergrote, open keuken is een van de opvallende onderdelen van de woning. Culinair gezien kunt u met de inrichting alle kanten op. Wij helpen u daar graag bij. Handig is de direct vanuit de keuken te betreden bijkeuken waar u de aansluiting voor wasmachine en droger vindt. Hier bevindt zich ook de doorloop naar de verlengde garage van waaruit u, via een achterdeur, zo de achtertuin in stapt.

Op de eerste etage treft u behalve een speelse overloop, drie slaapkamers aan . Twee grote en een wat kleinere. Alle slaapkamers hebben twee ramen, waarvan u er een open kunt zetten. De grote slaapkamers beschikken over een nis voor een inbouwkast. Op de eerste verdieping vindt u eveneens de ruime badkamer. Standaard voorzien van een bad en verder is de keus helemaal aan u. Geeft u de voorkeur aan romantisch of aan strak design? Alles is bespreekbaar. Vanuit de overloop komt u via een vaste trap op zolder. Een handige extra ruimte die u, als u voor een dakkapel (tegen kostprijs) kiest transformeert tot een volwaardige tweede etage.

Hoogwaardig afgewerkt, energiebewust met onder meer HR-beglazing en met een knipoog naar de jaren dertig. We noemen deze woningen met een gerust hart bijzonder. Niet alleen omdat ze met liefde en veel aandacht voor heldere lijnen en duurzame materialen zijn gebouwd, maar ook omdat er ruimte is voor het realiseren van persoonlijke wensen. De keuken, het sanitair en zelfs de indeling passen wij, als u dat wilt, aan uw eigen smaak en woonstijl.

EEN WARME EN COMFORTABELE WONINGEN WAAR DROMEN TOT LEVEN KOMEN.

Koopsom € 307.300,- v.o.n.

 

 

Type Dahlia, halfvrijstaande woningen

 Twaalf karakteristieke jaren dertig woningen van het type "Dahlia" verrijzen aan de Aurelia. Zodra u deze lommerijke laan op rijdt, merkt u het. De sfeer is gemoedelijk. Dit aangename gevoel wordt verder versterkt als u voor de halfvrijstaande woning staat. De uit roodgele bakstenen opgetrokken gevel, het typerende schilddak met royale dakoverstekken, de flinke oprit en de grote raampartijen met een gezellige erker. Hier komt u echt thuis.

De antracietgrijze voordeur aan de zijkant geeft toegang tot de hal, toilet en trap naar de eerste etage. En tot de ruime lichte c-vormige woonkamer met open keuken. Een prettige, vrije structuur, waardoor u samen leeft en beleeft. De erker aan de voorzijde zorgt voor extra bewegingsvrijheid en een zee van licht. Dit geldt eveneens voor de openslaande tuindeuren die u een heerlijk uitzicht geven op de diepe achtertuin en zorgen voor een perfecte overgang van binnen naar buiten. De tuin wordt zo een waar verlengstuk van uw woonkamer.

Op de eerste etage vindt u drie slaapkamers. De twee grootste kamers hebben een handige nis voor een inbouwkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van hoge ramen. In de kleinere hoekslaapkamers geniet u van een aangenaam zij-uitzicht door het flankraam. de ruime badkamer is standaard voorzien van een bad. Verder moet u het woord standaard maar vergeten, want u kunt de natte ruimte geheel naar eigen smaak inrichten. Een dubbele wastafel, een strakke designradiator, een stijlvolle inloopdouche? Het is allemaal bespreekbaar. Dat geldt ook voor de zolder die via een vaste trap bereikbaar is. Daar kunt u een volwaardige tweede etage van maken door tegen kostprijs een dakkapel te laten plaatsen.

Hoogwaardig afgewerkt, energiebewust met onder meer HR-beglazing, en met een knipoog naar de jaren dertig. We mogen deze riante en betaalbare woningen met een gerust hart uniek noemen. Niet alleen omdat ze met liefde worden gebouwd, maar ook omdat er ruimte is voor maatwerk. De keuken, het sanitair en zelfs de indeling passen wij indien gewenst, aan aan uw eigen smaak en woonstijl.

EEN EIGENTIJDSE DROOMWONING DIE NAADLOOS AANSLUIT BIJ UW WENSEN!

Koopsom € 267.300,- v.o.n.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Woonaccent Makelaars op 0513-617090.

toon op dynamisch weststellingwerf