Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Organisatie

Dienstverlening en klantgericht werken nemen binnen onze organisatie een belangrijke plaats in. In de praktijk betekent dit dat wij elke dag weer een optimale service verlenen als het gaat om het onderhoud, de verhuur en de verkoop van woningen.

Openingstijden
Het kantoor is geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 13.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. 's Middags is ons kantoor alleen op afspraak geopend.

Reparatieverzoeken meldt u telefonisch aan tussen 8:00 en 10:00 uur. Voor al uw overige vragen en opmerkingen kunt u ons op maandag t/m donderdag (08.00 tot 16.30 uur) en op vrijdag (08.00 tot 12.00 uur) bereiken op tel. 0561 - 61 38 15.