Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Zorgeloos huren door keurmerk KWH-huurlabel

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Het KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) meet dit regelmatig voor ons. Dat doen ze door onze huurders onder meer te vragen wat ze vinden van:

  • het contact met de woningstichting,
  • de informatie die ze ontvangen en
  • hoe reparaties en onderhoud worden uitgevoerd.

Eenmaal per twee jaar laat het KWH ons weten wat de uitkomst van dit onderzoek is. Zo ook begin 2020. Die uitkomst was goed. Hierdoor weten wij waar u tevreden over bent, wat u belangrijk vindt en wat er beter kan. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds aanpassen en verbeteren.
Heeft u hiervoor ook vragenlijsten ingevuld? Dan danken wij u hierbij hartelijk voor uw bijdrage.

Met de behaalde uitslag mogen we weer het keurmerk KWH-Huurlabel voeren. Nu tot in 2022. Wij zijn hier blij mee. Vooral omdat dit betekent dat huurders zonder zorgen bij ons kunnen huren.

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020

Overige nieuwsberichten