Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

100-jarig jubileum Woningstichting Weststellingwerf

Woningstichting Weststellingwerf bestaat 100 jaar en vierde ook voor de kinderen feest

In de jubileumeditie van de Wooninfo stond voor de kinderen een kleurplaat. Er kwam een aantal fraaie kunstwerkjes binnen. De deelnemertjes werden op de woningstichting uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen. Er werd getrakteerd op drinken en lekkere hapjes. Directeur Sake Lageveen had voor alle jonge kunstenaars een speciaal woord en overhandigde ze een knutsel(snoep)pakket en een medaille. En daarna uiteraard met zijn allen op de foto.

De trotse winnaars zijn: Carlijn Hylkema, Dylan Karperien, Tygo Bont, Lotte Hoogendijk, Larissa Bonnema, Bastian Bonnema, Femke ter Schuur, Nena Gevers, Vera ten Hoeve

Gepubliceerd: vrijdag 2 maart 2012