Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Woningen Dr. Dreeslaan fase II klaar!

Woningen Dr. Dreeslaan fase II klaar

Met het gereed komen van de twee laatste woongebouwen, heeft de herinrichting van het gebied ‘Dr. Dreeslaan’ in Wolvega zijn beslag gekregen. Daar waar eerst 35 verouderde grondgebonden bejaardenwoningen stonden, en een gebouw dat ooit de bibliotheek huisveste, staan nu 5 moderne woongebouwen met in totaal 88 wooneenheden. Het levert nu al een imposant en mooi totaalbeeld op (vinden wij ...). Een geslaagde stedenbouwkundige inpassing. Wat nog rest is de inplant en aanpassing van groen en herstel van omliggende bestratingen.

Nieuwe huurders

Omstreeks het moment dat deze Wooninfo bij u op de deurmat ploft, worden/zijn de huurcontracten en de sleutels van de 34 woningen uit de 2e fase van de Dr. Dreeslaan uitgegeven aan de toekomstige bewoners. Alle woningen zijn verhuurd.

Nu zijn alle nieuwe huurders ons even dierbaar, maar dat de familie Apperloo op nummer 30G gaat wonen, vinden we wel heel bijzonder. De familie Apperloo betrok namelijk één keer eerder een net nieuw gebouwde woning van ons ... ruim 50 jaar geleden aan de Talmastraat, ook in Wolvega. Dat vonden wij van Wooninfo speciaal genoeg om ze even, voorafgaand aan sleuteluitgifte, te fotograferen in het bijna verhuurbare nieuwe appartement. We wensen alle nieuwe bewoners heel veel woonplezier aan de Dr. Dreeslaan.

Gepubliceerd: zondag 4 oktober 2015