Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Wijziging huurbetaling

Woningstichting Weststellingwerf wijzigt met ingang van 1 januari 2017 de manier waarop u de huur kunt betalen: dat kan vanaf dan niet meer met een acceptgirokaart.
De huur kunt u dan als volgt voldoen:

Automatische Incasso

Dit is erg makkelijk. Hiervoor dient u een doorlopende machtiging in te vullen. Dit kan bij Woningstichting Weststellingwerf.

Periodieke overboeking (opdracht bij de bank regelen). Het huurrekeningnummer van Woningstichting Weststellingwerf is NL72RABO0371908302.

Internetbankieren

Via internetbankieren kunt u een maandelijkse opdracht instellen of de huur iedere maand handmatig over- maken. Het huurrekeningnummer van Woningstichting Weststellingwerf is NL72RABO0371908302.

Als u een overboeking via de bank regelt of een maandelijkse opdracht instelt, houdt er dan rekening mee dat u het huurbedrag tijdig verandert als er een wijziging plaats- vindt, bijvoorbeeld bij huurverhoging. Zo voorkomt u dat u het verkeerde bedrag overmaakt.

Let op: Vermeld bij alle huurbetalingen uw contractnummer! Dit nummer kunt u vinden op uw huurovereenkomst.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Team Huuradministratie via tel.nr. 0561-613815 of via de mail: huuradministratie@wstweststellingwerf.nl

Gepubliceerd: woensdag 5 oktober 2016