Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Open dag op 3 oktober!

Op 3 oktober houden we weer ‘open huis’. We willen graag aan onze huurders laten zien wat ons werk is en hoe we dat doen. Ook dit keer zullen we een op stapel staand project presenteren, maar veel zal ook in het teken staan van de aanpassing van ons bedrijfspand. Er is een act, er is een quiz en zijn activiteiten; ook voor de jeugd is er wat leuks te doen. Kom dus langs op 3 oktober, tussen 10.00 en 15.00 uur!

Die aanpassing van het gebouw behelst een deel verbouw en een deel nieuwbouw. Met die nieuwbouw, waarvan we de vorige keer een impressie lieten zien, moeten we nog beginnen en enkelen van ons beginnen redelijk zenuwachtig te worden of we de datum wel halen ... We zullen zien, de vergunningen zijn binnen, de budgetten bekend, de aannemers uitgezocht.

De verbouw behelst een ‘upgrade’ van kantoor- en verkeersruimtes. De bestaande kantoren zijn ‘over de kop’ geweest en met name voorzien van nieuwe vloerbekledingen en nieuw sauswerk op de muren. Iedereen heeft zijn of haar stekje weer betrokken, in veel gevallen is dat een ander plekje en soms gaat dat ook gepaard met een (deels) andere functie. Betekent wel dat het, qua werkomgeving, de afgelopen periode wel eens wat ‘ruig’ was.

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2015