Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Nieuwe website online

Tien jaar geleden was een website niet meer dan een folder op internet. Tegenwoordig verwachten mensen een gebruiksvriendelijke website waarop ze ook direct online allerlei acties kunnen verrichten. Denk hierbij in het geval van woningcorporaties aan zaken als het online reageren op een woning of het online indienen van een reparatieverzoek. Ook onze website was toe aan een nieuwe aanpak, waarbij voorop stond dat wij onze huurders zo goed en volledig mogelijk van informatie willen voorzien. Na een gedegen voorbereiding is begin juni de nieuwe website online gegaan.

De informatie op de website is gebruiksvriendelijk gerangschikt en de teksten zijn helder en informatief. Er zijn allerlei onderlinge links naar andere websites en u kunt diverse folders en formulieren downloaden. Natuurlijk is ook het huizenaanbod online te bekijken. Nieuw is dat we een volledige digitale plattegrond hebben toegevoegd, waarop u precies kunt zien waar onze woningen staan. Bijzonder is ook het onderdeel Dynamisch Weststellingwerf, met prachtige beelden van de gemeente.

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2009