Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Korting op cursussen Seniorweb

Om senioren te stimuleren wegwijs te worden in de wondere wereld van computers, internet en e-mail heeft Woningstichting Weststellingwerf nieuwe afspraken gemaakt met Seniorweb ZuidFriesland. Huurders krijgen korting op een drietal cursussen.
 
Als huurder van Woningstichting Weststellingwerf krijgt u € 15 korting op de cursusprijs van € 65 (exclusief  cursusboek) voor de basiscursus Windows XP / Windows 7/8 en de basiscursus Internet en e-mail. De cursussen bestaan uit 8 lessen. Of u krijgt € 7,50 korting op de minicursus Kennismaken met e-mail en internet van 4 lessen die € 32,50 kost (exclusief cursusboek). Wilt u hier gebruik van maken, dan meldt u zich eerst aan bij
SeniorWeb Zuid Friesland. Daarna haalt u op het kantoor van de woningstichting een kortingsbon, die de  receptioniste invult en kopieert. Vervolgens levert u bij de eerste les de volledig ingevuld bon in bij SeniorWeb. 

Gepubliceerd: maandag 14 januari 2013