Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Bouw NOM-woningen Wolvega in vaktijdschrift 'Bouwen in het Noorden'

In het vaktijdschrift 'Bouwen in het Noorden' vindt u een interessant artikel over de bouw van onze 30 nieuwe NOM-woningen in Wolvega.


lees verder

Kerstgift naar Stichting Mont Ventoux

Aan het eind van het jaar verstuurt de woningstichting geen kerstkaarten. Het bedrag van € 750 dat daarmee bespaard wordt gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Mont Ventoux, een stichting die geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding en lokale goede doelen. Voor meer informatie zie de Wooninfo van december of ga naar: www.goformontventoux.nl

Gepubliceerd: woensdag 22 december 2010