Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Huurders met korting naar Oranjeconcert

Ieder jaar weet Euphonia een bijzondere gast naar Wolvega te krijgen. Dit jaar, alweer het 29e jaar, komt Jan Vayne naar Wolvega. Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, die voortbouwt op de stijl van de grote romantische pianisten. Hij heeft het vermogen om “ogenschijnlijk voortkomend uit het niets spontaan de meest diverse soorten improvisaties te laten ontstaan”. De presentatie van deze avond is in handen van pur-sang-Weststellingwerver Karst Berkenbosch. In het Stellingwerfs zal hij op een licht-komische wijze de muzikale nummers inleiden.

Woningstichting Weststellingwerf draagt het Oranjeconcert een warm  hart toe. Daarom krijgen huurders dit jaar een korting van € 5 op de toegangsprijs in de voorverkoop tegen inlevering van de volledig ingevulde bon uit de Wooninfo die zij eind maart thuisbezorgd hebben gekregen. Kaarten zijn te koop met ingang van de eerste week van april bij Plantageboekhandel Zwikstra en de Primera, beide in Wolvega. Datum & tijd: Koninginnedag 30 april, aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). Met pauze, einde circa 22.30 uur.

Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2012