Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Glasheldere verzekering voor huurders

Glasheldere verzekering voor huurders van Woningstichting Weststellingwerf

Ons Huis heeft een overeenkomst met Interpolis. En dat betekent voordeel voor alle huurders van Woningstichting Weststellingwerf. Huurders krijgen korting op de Interpolis Alles in één Polis®.

Compleet...
Op de Interpolis Alles in één Polis® kunt u verschillende verzekeringen sluiten. U stelt zelf een pakket samen uit de rubrieken Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Zo bepaalt u zelf wat u wilt verzekeren.

voordelig...
U kunt, als huurder van Woningstichting Weststellingwerf, gebruikmaken van een groepsarrangement. Hiermee krijgt u direct 10% korting op de premie van de Alles in één Polis. Wie meerdere rubrieken op de polis onderbrengt, krijgt ook nog pakketkorting. Deze pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 12%.

... en makkelijk
Hebt u een keer schade? Dan maken we het makkelijk. In bijna alle gevallen wordt schade met 1 telefoontje geregeld en betaald. Zonder bonnetjes. Zonder poespas. Want verzekeren is een kwestie van vertrouwen.

Handig om te weten!
Inboedelverzekering:

- Huurdersbelang is standaard meeverzekerd, zonder meerpremie. Huurdersbelang is alles wat de huurder aan de huurwoning verbetert (bijvoorbeeld de nieuwe keuken, parketvloer, etc.)
- Alle ruiten in de huurwoning zijn gratis meeverzekerd
- Geen eigen risico bij schade
- Garantie tegen onderverzekering mogelijk
- Overstromingsschade als gevolg van hevige neerslag meeverzekerd
- Bedrijfsinventaris tot € 10.000,- standaard meeverzekerd
- Bij Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft 20% korting op de premie I
 
Aansprakelijkheidsverzekering:
- Geen eigen risico
- Jachtdekking is mogelijk (tegen meerpremie)
- Keuze in verzekerd bedrag (€ 1 miljoen of € 2,5 miljoen)
- Schade aan vakantiewoning is verzekerd.

Snel reageren is geld verdienen
Met dit aanbod kunt u aanzienlijk besparen op uw verzekeringen. Meer informatie over de Interpolis Alles in één Polis®, een afspraak of een offerte? Dat kan door te bellen met de Rabobank, telefoonnummer (0516) 438 343.

Klik hier om een bericht te sturen naar de Rabobank. Zij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak of om u meer informatie over de Interpolis Alles in één Polis® te geven. Geef in alle gevallen aan dat u huurder van Woningstichting Weststellingwerf bent en vermeld het groepsnummer 1700.

Het is heel goed mogelijk dat u al een Alles in één Polis hebt. Ook dan profiteert u van extra korting. Neem daarvoor contact op met uw Rabobank en geef het groepsnummer 1700 door. De rest regelt uw adviseur.

Gepubliceerd: donderdag 5 februari 2009