Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Bouw NOM-woningen Wolvega in vaktijdschrift 'Bouwen in het Noorden'

In het vaktijdschrift 'Bouwen in het Noorden' vindt u een interessant artikel over de bouw van onze 30 nieuwe NOM-woningen in Wolvega.


lees verder

Bereikbaarheid tijdens de vakantie

In de zomerperiode zijn we normaal open en bereikbaar. Wel zal tijdens de bouwvak (20 juli tot en met 7 augustus) op de verschillende afdelingen sprake zijn van een beperkte bezetting, waardoor het soms iets langer kan duren voordat uw vraag beantwoord wordt of uw verzoek wordt behandeld. We doen ons best om een eventuele ‘vertraging’ zoveel mogelijk te voorkomen.

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2015