Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Aanmelden Nieuwbouw Oosterstreek

Vanaf heden kunt u bij de afdeling verhuur een aanmeldformulier met brochure opvragen voor de 4 nieuw te bouwen meergeneratie-(2/1 kap)woningen aan het Venepad te Oosterstreek. De huurprijs bedraagt € 576,13 per maand (inclusief € 1,13 glasverzekering).

De woning heeft totaal 3 slaapkamers. Alle woonfuncties zoals woonkamer, keuken, badkamer met 2e toilet en 1 slaapkamer bevinden zich op de begane grond, waarmee de woning ‘levensloopbestendig’ is. Tevens is er aan de achterzijde een aangebouwde berging.

De oplevering vindt waarschijnlijk begin zomer 2014 plaats.

Het aanmeldformulier dient uiterlijk 3 maart binnen te zijn. Hierna vindt de selectie plaats op basis van inschrijftijd en met een voorkeurspositie voor gegadigden uit Oosterstreek.

Daarnaast zijn de spelregels met betrekking tot het toewijzingsinkomen van toepassing:
Informatie toewijzingsinkomen

Voor downloaden aanmeldformulier en brochure:
Aanmeldformulier
Brochure

Gepubliceerd: dinsdag 11 februari 2014