Over de woningstichting

Woningstichting Weststellingwerf is een actieve, dynamische corporatie. Wij zijn een klantgerichte maatschappelijke organisatie met ongeveer 2700 woningen. Wij geven met daadkracht en sociale bevlogenheid richting aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteden wij veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Wij zijn volop bezig met het verder ontwikkelen van onze producten en diensten, zijn financieel gezond en bieden een prettig werkklimaat voor onze medewerkers.

Actueel Gratis zonnepanelen voor huurders woningstichting

Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee van onze huurders.


lees verder

Aanmelden Nieuwbouw Haulerweg 2e fase

Vanaf heden kunt u bij het team verhuur een aanmeldformulier, brochure en prijslijst opvragen voor de  8 nieuw te bouwen woningen aan de  Haulerweg te Wolvega.
Het betreft hier 6 eengezinswoningen en 2 levensloopwoningen .
De huurprijzen bedragen respectievelijk  € 576,13 en € 586,13 bruto per maand, dit is inclusief € 1,13 glasverzekering.

De gezinswoningen hebben 3 slaapkamers.
De levensloopwoningen hebben alle woonfuncties zoals woonkamer, keuken, badkamer met 2e toilet en 1 slaapkamer op de begane grond en een ruime naar eigen wens in te richten bovenverdieping, Tevens is er aan de achterzijde van de woningen een aangebouwde berging.

De oplevering vindt waarschijnlijk zomer 2017 plaats.

Het aanmeldformulier dient uiterlijk 1 december binnen te zijn. Hierna vindt de selectie plaats op basis van inschrijftijd en herhuisvesting uit de eerder gesloopte woningen. Daarnaast is de inkomenstoets  van toepassing , voor meer informatie:

http://www.wstweststellingwerf.nl/upload/files/documenten/Inkomenstoets082016.pdf


downloaden van het aanmeldformulier en brochure en prijslijst:
Aanmeldformulier
Brochure
Prijslijst

Gepubliceerd: dinsdag 1 november 2016