Sleuteloverdracht Willem Lodewijkstraat 64 en 66

Feestelijke sleuteloverdracht nieuwbouw W. Lodewijkstr. 64/66

De nieuwe bewoners van de Willem Lodewijkstraat 64 en 66 in Wolvega kregen woensdag 17 februari 2021 de sleutels van hun nieuwe onderkomen. De woningen zijn in opdracht van Woningstichting Weststellingwerf gerealiseerd door Fijn Wonen. De bouw is in oktober 2020 gestart. Dat betekent dat de bouwperiode erg kort was.

De woningen zijn van het 201-woningtype. Dit zijn ruime eengezinswoningen van twee lagen met een kap. Voor het jongere stel, Stephan, Kelly en kleine Zev, is de verhuizing naar Wolvega een relatief kleine stap, zij wonen nu namelijk in Heerenveen. Gerrit en Mirella komen echter uit de Randstad, maar zien het helemaal zitten om naar Friesland te verhuizen. “Wolvega is een fijne plek om te wonen en we zijn ervan overtuigd dat de nieuwe woning ons veel comfort gaat bieden”, vertellen ze.

Projectontwikkelaar Minne Galama en Fijn Wonen Coach Ferry van Asperen zijn tevreden over het eindresultaat van de woningen. “De woningen zijn naast comfortabel, ook gasloos, duurzaam en energiezuinig”, vertelt Ferry. “De nieuwe bewoners ontmoeten, ze bewust maken van hun energieverbruik en goede uitleg geven over de werking van de installaties, zodat ze écht fijn kunnen gaan wonen, dat geeft mij een goed gevoel”, vertelt Ferry.

Ook Minne blikt met een goed gevoel terug op de korte bouwperiode. “Je zou kunnen zeggen dat de bouwperiode zo kort was omdat het ‘maar’ twee woningen zijn, maar Fijn Wonen bouwt in rap tempo, mede door de kant-en-klare elementen die regelrecht uit de fabriek komen en hier op locatie in elkaar gezet kunnen worden”, sluit hij af.

Wij wensen de nieuwe huurders veel woonplezier!

Sleuteloverdracht Willem Lodewijkstraat 64 en 66