Woningstichting deelt taarten uit

Heeft u ook meegedaan aan onze taartactie? Tot 1 mei 2021 kon u uw topper namelijk bij ons aanmelden voor een gratis taart. Er zijn maar liefst 37 toppers aangemeld: huurders die in deze coronatijd extra aandacht voor een ander hebben. Mensen die altijd voor een ander klaar staan, bijvoorbeeld met een bakje koffie en een luisterend oor. Of iemand die voor een ander de boodschappen haalt of de brievenbus leegt. Wat geweldig! Wij hebben al deze toppers in de maand mei verrast met een gratis slagroomtaart.

Veel huurders kregen de tranen in de ogen van ontroering toen ze hoorden van wie ze een taart kregen. De redenen waarom ze werden verrast met een taart, waren heel verschillend. Dat kon zijn omdat ze boodschappen deden voor een gezin met een corona-besmetting, omdat ze iemand naar het ziekenhuis hadden gebracht, regelmatig een tijdschrift voor iemand haalden, of simpelweg wat vaker een praatje maakten, Ook werd veel huurders een taart gegund, omdat ze het in coronatijd extra zwaar hadden, of eenzaam waren. Zo konden ze wat worden opgevrolijkt.

Daarnaast vond iemand dat alle bewoners van een seniorenflat aan de Dr. Dreeslaan wel een taart verdienden. Dit omdat ze zo goed om elkaar denken. Daarom heeft deze flat van de woningstichting een aantal extra taarten gekregen om gezellig samen op te eten. Wel op een veilige 1,5 meter afstand natuurlijk.

Met deze actie hebben we de sociale contacten in de buurten positief onder de aandacht gebracht. Die zijn immers onmisbaar voor een fijne, gezellige en leefbare buurt.

Aanmelden nieuwe woning Pitrietstraat en Nieuwstraat (Noordwolde)

Wilt u in aanmerking komen voor een van deze prachtige woningen? Meld dit dan uiterlijk 15 februari 2023 bij ons.

Inkomenstoets

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets