Op 25 september 2021 is het Burendag. Dat is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag dus waarop buren met elkaar in contact komen. Dit vergroot de betrokkenheid tussen buren en daarmee de leefbaarheid en het woonplezier in de buurt. Daar dragen wij als woningstichting graag financieel aan bij.

Aanvragen bijdrage
Huurders kunnen bij de Woningstichting een bijdrage aanvragen voor activiteiten die de leefbaarheid in de buurt verbeteren. Het gaat om maximaal € 400 per aanvraag.
Klik hier voor de voorwaarden om zo’n bijdrage aan te vragen.

Overigens is een betrokken buurt de rest van het jaar net zo belangrijk. Daarom kunnen huurders ook ná Burendag een bijdrage vanuit het leefbaarheidsbudget aanvragen bij de Woningstichting. De activiteit kan dus ook op een andere dag dan Burendag georganiseerd worden.

Daarnaast steunen we ook graag initiatieven die de fysieke leefomgeving van onze huurders verbeteren. Denk aan zaken die maken dat de buurt veiliger, schoner of mooier wordt. Heeft u hier een goed idee voor? Stuur dan een e-mail naar info@wstweststellingwerf.nl

Inkomenstoets 2021

Woningcorporaties zijn verplicht om het inkomen van huurders te toetsen bij een nieuwe verhuring. 

U kunt in het volgende document lezen hoe u in aanmerking komt voor een woning:
Download Inkomenstoets 2021 (PDF).