Ik heb een huis

U huurt een woning van Woningstichting Weststellingwerf. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Elke dag opnieuw. Zodat u goed kunt wonen (waarbij 'goed wonen' meer is dan het hebben van een goede woning).

Actueel Coronavirus

Ons kantoor is, door het coronavirus, alleen op afspraak geopend.


lees verder

Veranderingen aanbrengen aan woning

Wij willen graag dat u zich helemaal thuis voelt in uw woning. Graag bieden wij u dan ook de mogelijkheid om uw woning naar eigen smaak in te richten. U bent bijvoorbeeld vrij om te behangen of te schilderen als u dat wilt. Maar het kan zijn dat uw wensen verder gaan. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe badkamer plaatsen, of een dakraam plaatsen. In dat geval heeft u wel onze toestemming nodig. Dit is nodig om te voorkomen dat er bij het beëindigen van de huurovereenkomst problemen ontstaan over de staat van de woning.

Aangebrachte wijzingen aan huurwoning

Onder het motto ‘Voel je thuis in je huurhuis’ heeft Woningstichting Weststellingwerf beleid ontwikkeld met betrekking tot zelf aangebrachte voorzieningen. Meer informatie vindt u in het bewoners-informatieboekje. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de afdeling Klanten en service, telefoon 0561 613815.